Šakal tmavochrbtý (Canis mesomelas)

3. května 2008 v 17:06 | Amaterasu&Oki |  Šakaly a Kojoty
V okolí dedín je tento šakal aktývny v noci , ale inde to môže byť vo dne aj v noci.Jeho potravu tvorí s polovice hmyz , zvyšok malé cicavce a plody. Samce a Samice žijú v trvalých pároch a spoločne sa starajú o mláďatá.Dorastajú do dĺžky 90 cm , chvost majú dlhý 40 cm , vážia až 12 kg.Je miestami bežný.Žije vo východnej a južnej afrike.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Evík Evík | Web | 3. května 2008 v 17:57 | Reagovat

hojky...hlásni pro mě pls tady

http://marttas.blog.cz/0805/1-kolo-sonbu

a tady

http://pecis-site.blog.cz/

sem tam jako Evík

když budeš potřebovat něco ty tak napiš

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama